Onze teams

Mocht je interesse hebben in honk- softbal, kom gerust een keer langs op ons veld, of neem anders even contact op met de trainers/coaches, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Beeball

Wat is Beeball ?

Beeball is bedoeld voor de jongste jeugd (5 tot 8 jaar). Op speelse wijze maken de kinderen in kleine teams van 5 tegen 5 kennis met het spel.

Als ze er rijp voor zijn gaan ze over naar de pupillen (8 tot 12 jaar).

Via pupillen naar aspiranten en junioren groeien de spelers en speelsters door naar de seniorenteams, waarin ze heel lang kunnen blijven spelen.

Iedereen kent honkbal en softbal. Nu biedt de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) ook BeeBall aan. Een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich snel eigen met de technische vaardigheden van honkbal en softbal.

BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen. Juist voor (kleine) verenigingen, onderwijs en buitenschoolse opvanginstellingen is het een leuk spel.

Alle varianten van BeeBall kunnen gespeeld worden in een beperkte ruimte. Een sportveld, (gym)zaal, grasveld in het park of een buurtpleintje is al snel geschikt.

Voor meer info zie www.beeball.nl of mail even naar beeball@hscm.nl

Pupillen U12

Een keer mee trainen? mail dan even naar pupillen@hscm.nl

Aspiranten U15

13 tot en met 15 jaar aspiranten

Een keer mee trainen? mail dan even naar aspiranten@hscm.nl

Junioren U21

Een keer mee trainen? mail dan even naar junioren@hscm.nl

Heren Senioren 1

Een keer mee trainen? mail dan even naar heren1@hscm.nl

Heren Senioren 2

Een keer mee trainen? mail dan even naar heren2@hscm.nl

Slowpitch SB Recreanten

Een keer mee trainen? mail dan even naar recreanten@hscm.nl

Wil je je al inschrijven? Dan kan via deze link!