Wil je lid worden van Honk- Softbal Club Maastricht?

Iedere nieuwe speler mag 4 maal gratis meetrainen met het team van zijn/haar leeftijdsgroep. Na 4 keer te hebben meegetraind mag de speler kiezen of hij/zij wel of niet lid wil worden van HSCM. Er zijn 2 mogelijkheden om lid te worden van HSCM : spelend lid en niet spelend lid.

Spelend lid:

Contributie van € 165,00 per jaar.

Max. 2x per week trainen en 1 wedstrijd per week

Niet spelend lid:

Contributie van € 75,00 op jaarbasis.

Alleen trainen en niet wedstrijd gerechtigd.

Het contributiebedrag word o.a. gebruikt om kosten zoals de bondscontributie, kantine/veldhuur en honkmaterialen te dekken.

Voor leden die een formele taak binnen de vereniging vervullen zoals bestuur of een team coachen geldt een korting op het te betalen contributiebedrag.

Jeugdsportfonds

Het jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Voor meer informatie www.jeugdsportfonds.nl, of via ledenadministratie@hscm.nl

 

Wil je lid worden?

Vul dan nu het inschrijfformulier in, je bent dan meestal na een week al speelgerechtigd! (Also available in English)

We hebben ook een selfie nodig van elk lid! Stuur dit ook naar de email hieronder.

Voor meer informatie kan je ook contact op nemen met onze ledenadministratie: Ledenadministratie@hscm.nl

 

Clubtenue:

Voor het aanschaffen van een HSCM uniform kunnen alle leden terecht bij de club om een nieuw of gebruikt uniform te kopen. Het HSCM uniform is voor de jeugd tevens ook voor € 2,50 per maand te huren.

Uiteraard kan er ook begeleiding gevraagd worden bij het inkopen van persoonlijke materialen zoals schoenen, knuppels of een handschoen.